ArtaFlora de kunst van een goed geschenk. Schilderij van een iris.
GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND

Een bloemschilderij om te laten weten dat je aan iemand denkt. Aan wie stuur jij een kunstwerk? Of hou de bloem zélf, om je huis of kantoor op te fleuren.

Banner meisje met FloraPaint realsize.jp

EEN KUNSTZINNIG RELATIEGESCHENK...

EEN BLIJVEND BLOEMETJE!

Je geeft vast wel eens een bloemetje cadeau, maar wat dacht je van een geschilderde bloem op canvas? Een bloemschilderij van ArtaFlora is een cadeau dat impact heeft. Het is stijlvol, lief en mooi. Ieder kunstwerk is professioneel geschilderd door Eva van den Hamsvoort, uniek en ambachtelijk gemaakt in Nederland.

 

Een ArtaFlora schilderij is geschikt voor iedere gelegenheid. Om cadeau te doen aan een vriend of geliefde. Voor bedrijven is het een origineel geschenk voor zakenrelaties, klanten, collega's of medewerkers. Natuurlijk kan je ook een mooie bloem voor jezelf bestellen en je eigen huis of kantoor ermee opfleuren.

Het schilderij past door de brievenbus! ArtaFlora neemt je zorgen uit handen, omdat de bloem mooi verpakt aankomt bij de gelukkige die je het cadeau geeft. Desgewenst met een korte boodschap in een mooie kaart.

MAKKELIJK

Het bloemetje past door de brievenbus

MOOI

De schoonheid van kunst én bloemen

ORIGINEEL

Een speciaal cadeau om te geven

LEUK

Je eigen huis of kantoor fleurt op

Saskia

- deze bloem blijft bloeien - 

Een mooi en origineel kado. Snel bezorgd en met persoonlijke boodschap. 

Ideaal om iemand op te vrolijken, voor Valentijn of gewoon zomaar; voor jezelf, bijvoorbeeld.

Schilderij van een tulp Tulipa Parrot

VOEL JE VRIJ

Nieuwe Collectie:

FreeStyle!

Ontdek de sferen van de verschillende ArtaFlora collecties: van lief, kleurrijk, expressief tot helemaal in zwart/wit tonen. Er zijn extra grote schilderijen verkrijgbaar in de galerie waarmee je een statement maakt in je interieur. Heb je een speciale wens voor een kunstwerk? Ook een speciaal op maat gemaakt, persoonlijk schilderij creëert schilderes Eva graag voor jou.

 

Geef floral art cadeau en je laat zien dat je echt goed hebt nagedacht over je attentie. De bloemen van ArtaFlora zijn met liefde geschilderd. Geef de liefde door!