PROEF DE SFEER VAN

DE ARTAFLORA COLLECTIES

Een bloemetje is geschikt voor iedere gelegenheid. Ontdek de sferen van de verschillende collecties: van lief, kleurrijk tot stoer! Geef een bloemschilderij cadeau of hang het zelf op om je huis of kantoor op te fleuren! De bloemen van ArtaFlora zijn met liefde geschilderd.

Geef de liefde door!

inspiratie

FLOWER POWER collectie

 

Deze schilderijen zijn kleurrijk en krachtig. Met deze vrolijke bloemen laat je zien dat je lef hebt en optimistisch in het leven staat. Bloemen uit deze Flower Power collectie zijn voor veel gelegenheden geschikt en zullen een mooie glimlach te voorschijn toveren. Pluk de dag en maak je keuze!

inspiratie

PRETTY PASTEL collectie

Deze bloemschilderijen hebben een zachte sfeer. Wanneer je een Pretty Pastel schilderij geeft aan een ander toon je dat je betrokken bent en de vriendschap en liefde heel erg waardeert! Bloemen zijn vandaag de dag helemaal hip en happening. Tijd om ook je eigen huis op te fleuren!

inspiratie

NIGHT & DAY collectie

Heldere contrasten zijn altijd goed. Bloemen uit de Night & Day collectie zijn mysterieus. De schilderijen hebben de sfeer van fotografie uit vroege tijden. Zijn de bloemen belicht door de zon of misschien bloeien ze wel op in het maanlicht? Maak een krachtig statement met deze exclusieve bloemen.

 
 
 
 

ArtaFlora

T:   076-5201888

Contactpersoon: Eva van den Hamsvoort

Adres (op afspraak):

De Teruggave

Gasthuisvelden 11

4811 VX Breda

Nederland

KvK: 17098528
BTW: NL 8108.55.288.B01

  • Instagram
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

© ArtaFlora is een initiatief van ART Eva Maria en onderdeel van Studio EVS

0