VERZENDING

Een ArtaFlora schilderij wordt zorgvuldig ingepakt, met een ArtaFlora wenskaart waar je optioneel een tekst voor in kunt voeren bij de bestelling. Het pakket past door de brievenbus en wordt binnen 1-3 werkdagen geleverd, volgens de richtlijnen van Post NL.

 

Heb je een speciale zending van meerdere schilderijen in één keer op een adres, dan wordt het pakket groter en zullen we indien nodig contact opnemen over de levering.

RETOUR

Mocht er ondanks zorgvuldig handelen en verpakken en verzenden toch schade ontstaan zijn aan het schilderij, dan vergoeden we dat of door het bedrag te retourneren of door een ander schilderij aan te bieden. Dit zal niet exact hetzelfde zijn, want ieder ArtaFlora schilderij is immers uniek. Maak foto's van het pakket voor opening om aan te tonen dat de schade is ontstaan tijdens verzending.

Mocht er schade ontstaan zijn na het in ontvangst nemen van het pakket, dan is dat de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ArtaFlora geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.